• Sanela i tomislav album
  • Tihana i danijel roto

Fotografiranje i snimanje vjenčanja

Za vas bilježimo trenutke koje ni sami niste primjetili, a svaki detalj ostaje trajno sačuvan. Vaše vjenčanje s ponosom pokažite prijateljima i svojim najbližima.

Novosti i aktualno

Novosti iz naše djelatnosti te razne aktualnosti i događanja.

“Izmjene u našim paketima od Wedding sezone 2019”

Svakako pogledajte naše Wedding pakete koji su ovih dana doživjeli bitne izmjene i sve će biti spremno za ovu Wedding sezonu 2019, kao i za sezonu 2020., cijene paketa se neće mijenjati. Hvala na ukazanom povjerenju budućim mladencima koji su rezervirali svoje datume, a time i popunili sve naše termine u 2019. godini, kao i svima koji ovih dana intezivno šalju upite i rezerviraju naše termine u 2020. godini. Studio Vito je zbog lakše komunikacije sa mladencima postavio online kalendar popunjenosti termina.

Studio Vito zbog svih Vas prati trendove wedding foto i video produkcije prvenstveno u Hrvatskoj, a onda i u Europi, iz godine u godinu svi Vi nam pokažete da je naš napredak vidljiv, a mi sami se dodatno potrudimo i uložimo u sve naše segmente od tehničke opreme, same tehnike obrade videa i fotografije, kvaliteti naših Wedding paketa i načinu isporuke i svemu ostalom bitnome za naš kvalitetan rad. Svim našim mladencima iz svih prošlih sezona kao i svim budućim mladencima koji će birati nas iskreno hvala, a pogotovo veliko hvala na razumjevanju mladencima iz druge polovice prošle “Wedding sezone 2018” smile smile