• Sanela i tomislav album
  • Tihana i danijel roto

Fotografiranje i snimanje vjenčanja

Za vas bilježimo trenutke koje ni sami niste primjetili, a svaki detalj ostaje trajno sačuvan. Vaše vjenčanje s ponosom pokažite prijateljima i svojim najbližima.

Novosti i aktualno

Novosti iz naše djelatnosti te razne aktualnosti i događanja.

Novosti i aktualna događanja

Neka Vam svima ovo blagdansko

vrijeme Božića donese radost i sreću.

U novoj godini koja je na našim

vratima od srca želimo

da svi prvo nadoknadite

sve propušteno

u privatnom, a onda

i poslovnom životu.

Video Studio Vito

Studio Vito zbog svih Vas prati trendove wedding foto i video produkcije prvenstveno u Hrvatskoj, ali i u Europi.

Iz godine u godinu unaprijeđujemo kvalitetu naših Wedding paketa i način isporuke kao i sve potrebno da bi ste bili što zadovoljniji.

Video Studio Vito sa dugogodišnjim partnerom Foto knjigom iz Poreča - https://www.profotoknjiga.com/ - osmislio je nove ekskluzivne Photo Wedding pakete koji će kroz nekoliko dana biti prezentirani svima vama i dodani u našu ponudu.

Svakako pogledajte naše Wedding pakete koji su ovih dana doživjeli bitne izmjene i sve će biti spremno za ovu Wedding sezonu 2020, kao i za sezonu 2021. Hvala na ukazanom povjerenju budućim mladencima koji su rezervirali svoje datume, a time i popunili sve naše termine u 2020. godini, kao i svima koji ovih dana intezivno šalju upite i rezerviraju naše termine u 2021. godini. Studio Vito je zbog lakše komunikacije sa mladencima postavio online kalendar popunjenosti termina.

Studio Vito zbog svih Vas prati trendove wedding foto i video produkcije prvenstveno u Hrvatskoj, a i u Europi. Iz godine u godinu dajete nam do znanja da je naš napredak vidljiv, a mi sami trudimo se što više ulagati u sva aspekte našeg rada, od tehničke opreme, načina obrade videa i fotografije, unaprijeđenje kvalitete Wedding paketa i načinu isporuke te svemu potrebnom da bi ste bili što zadovoljniji. Svim našim mladencima iz svih prošlih sezona kao i svim budućim mladencima koji će nas izabrati baš nas iskreno hvala, veselimo se budućim suradnjama! smile

Uspiješno smo se prilagodili situaciji sa i oko pandemije, svim našim mladencima omogoćili smo prebaciavnje datuma koji su se odlučili da ostanu u ovoj godini kao i onima koji su prebacili datum u 2021. godinu, odmah po pojavi ograničenja i COVID-19 studio Vito nije upisivao nove svadbe za 2020 i 2021.

Sezona je od restrikcija , putovanja, spojenih vikenda bila i više nego uspiješna jer smo sve stigli i uspiješno odradili od Virovitice, Jaruga, Jankovca, Ivanić Grada, Otočca, Zagreba, Cetingrda, Duge Rese, Koprivnice, Izletišta Novak, Višnjice, Čačinaca….

Odmah objavljujemo da više ne upisujemo svadbe za 2021. godinu jer je ista i više nego popunjena, osim za naše mladence koji još nisu prebacili datum iz ove godine, a možda će htijeti, ostaje nam za vidjeti do kraja sezone 2020

Zahvaljujemo svima na pomoći, savjetima, gostoprimstvu…sretni smo zbog svih vas !
Sezona 2022 upisuje se potpuno normalno i nadam se da će svakako biti bez ikakvih ograničenja za sve nas !


Video-Studio Vito sa Vitomir Šreter zahvaljuje svim dosadašnjim mladencima koji su nam dali povjerenje da trajno zabilježimo njihov svečani dan. Isto tako zahvaljujemo i onima kojima se svidio rad Video Studia Vito i
odlučili su povjeriti svoj dan nama i rezervirali datume u 2021.godini.

Video Studio Vito radi jedan dan jedan događaj pa
budući mladenci kojima se sviđa naš rad i pristup, a izabrali su svoj datum u 2022. godini neka nas kontaktiraju
što prije jer slobodni datumi u 2022. godini se popunjavaju.

Hvala još jednom i svim našim prijateljima i partnerima koji nam daju podršku..smile smile