• Sanela i tomislav album
  • Tihana i danijel roto

Fotografiranje i snimanje vjenčanja

Za vas bilježimo trenutke koje ni sami niste primjetili, a svaki detalj ostaje trajno sačuvan. Vaše vjenčanje s ponosom pokažite prijateljima i svojim najbližima.

Novosti i aktualno

Novosti iz naše djelatnosti te razne aktualnosti i događanja.

“Nove izmjene u Wedding paketima”

Svakako pogledajte naše Wedding pakete koji su ovih dana doživjeli bitne izmjene i sve će biti spremno za ovu Wedding sezonu 2020, kao i za sezonu 2021. Hvala na ukazanom povjerenju budućim mladencima koji su rezervirali svoje datume, a time i popunili sve naše termine u 2020. godini, kao i svima koji ovih dana intezivno šalju upite i rezerviraju naše termine u 2021. godini. Studio Vito je zbog lakše komunikacije sa mladencima postavio online kalendar popunjenosti termina.

Studio Vito zbog svih Vas prati trendove wedding foto i video produkcije prvenstveno u Hrvatskoj, a i u Europi. Iz godine u godinu dajete nam do znanja da je naš napredak vidljiv, a mi sami trudimo se što više ulagati u sva aspekte našeg rada, od tehničke opreme, načina obrade videa i fotografije, unaprijeđenje kvalitete Wedding paketa i načinu isporuke te svemu potrebnom da bi ste bili što zadovoljniji. Svim našim mladencima iz svih prošlih sezona kao i svim budućim mladencima koji će nas izabrati baš nas iskreno hvala, veselimo se budućim suradnjama! smile